Hvem er vi?


Mados - læs lidt om vores baggrund

Og hvem er vi så


Vi er Anne Lis Olsen og Gert Almgren-Hanssen, bosiddende i Vejle hvortil vi flyttede i februar/marts 2017. Vi kom fra Lejre, lidt uden for Roskilde, så, i forbindelse med vore overordnede tilbagetrækning fra arbejdsmarkedet, tog vi det store spring, og startede helt forfra på et nyt liv et nyt sted. Og for god ordens skyld - vi har ikke fortrudt det store spring!

For de der arbejdsmæssigt overvejer vores hjælp, er her lidt baggrund:

Profil for Gert


Positiv og vidende, bred ledererfaring, stærk til skriftlig formulering og kan fortælle­/skabe en historie. Analytisk og ”tal­mand”. Flair for jura og juridiske problemstillinger og ekspertviden inden for brugen af edb.

Erhvervserfaring


Produktionschef - driftschef - teknisk chef  - indkøbschef - facility manager

Stikord/overskrifter


Drift/kantine og restaurant - udvikling/kontrol - procesformidling - fødevaresikkerhed - udbud og kontrolbud

Publikationer mv.


- Medforfatter til bogen ”Hvad deklarationerne ikke fortæller”
- Foto samt Lay-out til kogebogen ”Lidt men godt”, Finsencenteret på Rigshospitalet
- Medforfatter til hæfte i serien ”Boligbyggeri for ældre” – kapitlet Indretning af storkøkken, Kroghs forlag
- Foto til div. reklame/præsentationsmateriale

Profil for Anne Lis


Udpræget leder med fokus på kvalitet og medarbejdertrivsel. Mangeårig funktionschef på Rigshospitalet

Erhvervserfaring


Leder café - køkkenchef - konsulent - ledende økonoma - økonoma

Projekt/udviklingsarbejde


Spisemærke (økologi) - nøglehulscertificering - EU udbud - kravspecifikationer vedr. køkken- og kantinedrift - smagens elementer/smagen fremmes i maden - økologi inden for budgetramme. - Underernæring på sygehuse - teamudvikling - fødevaresikkerhed

Publikationer mv.


Bidrag til kogebogen "Godt med grønt", Kræftens Bekæmpelse
Bidrag til kogebogen "God mad til mange", Kræftens Bekæmpelse
Udarbejdet kogebogen "Lidt men godt", (til småtspisende), Finsencenteret på Rigshospitalet