Koncept og analyse

Udvikling af koncept - den kreative proces
Udvikling af koncept – den kreative proces

Koncept

Vores mad er underlagt en masse mekanismer, der gør at ønsker og holdning hele tiden ændres. Tænk blot på det der sker omkring udespisning, der er inde i en eksplosiv vækst-

Mange steder er køkkendriften desværre “groet fast”, og der er et kæmpe behov for nyt – både på det madmæssige plan, men også omkring indretning og drift.

Jeg har den viden, der guider igennem den vanskelige proces.

At vurdere drift

At “opfinde” det nye, der skal til, for at køkkendriften er i front, og for at tilføre den nødvendige nytænkning, er faktisk slet ikke så nemt. Det kræver en masse faktuel viden om hvad der rører sig, og hvad der er “hot” og “not”.

Jeg kan hjælpe, og har den viden der gør, at vi sammen kan komme frem til et godt resultat.

Analyser

Køkkendrift er en kompliceret størrelse. Naturligvis virker de almindelige regler for økonomiske nøgletal også på køkkendrift, men det kompliceres bl.a. af, at råvarerne er af en organisk størrelse der går til. Det er vanskeligt at følge op på kalkuler, og derfor svæver produktionsprisen og også salgsprisen ofte. Overblik skal der til, og det kan jeg hjælpe med at etablere.

Jeg ved, hvordan køkkendrift er, og hvordan driften skrues sammen, og kan foretage de nødvendige beregninger – med en operativ og brugbar afrapportering.