Velkommen til vores verden
Vores hjemmeside - mados - fortæller om os, og bl.a. om vores store samling af gamle danske kogebøger
Du har også mulighed for at klikke videre for at se på mulighederne for at få professionel hjælp fra os
Det er f.eks. analyse af køkkendrift, effektivisering/økonomioptimering, omlægning til økologi samt foto- og reklame

Mere om vores kogebøger her

For mange mange år siden blev den første kogebog udgivet på tryk i Danmark. Det skete i 1616, dvs. dengang Christian den 4. var konge i Danmark. Denne første kogebog er siden blevet genoptrykt og udgivet igen. Naturligvis indgår denne bog i vores samling. Den anden kogebog der blev udgivet i Danmark kom i 1648, dvs. at der gik 32 år imellem den første og den anden kogebog. Nu er det lykkedes at få fat i et genoptryk af denne, den 2. kogebog på dansk. Kogebogen er skrevet af en fru Anna Weckerin, enke efter Johan Jacob Wecker, der var stadslæge (medici) og apoteker (physici) i Colmar.

Kogebogen indeholder 406 opskrifter idet dog opskrifter efter datidens normer jo ikke indeholder mål og vægt, men alene vejledninger - og endda vejledninger på et meget overordnet plan. En ganske stor udvidelse i forhold til den første kogebog der "bare" indeholdt 100 opskrifter.

Igennem lang tid har vi kigget efter rigtig gamle kogebøger. Mange steder bliver der søgt, og det hænder da også at vi finger noget spændende, selv om det desværre er sjældent. Også listerne fra diverse antikvariater, der jo er oplagt i sådan en sag, bliver nærlæst.

I lang tid har en liste fra Lynge og Søn været interessant, fordi den bl.a. indeholdt  en rigtig gammel og spændende kogebog, nemlig "Den kongelige Danske og i henseende til alle slags Maader fuldstændige Koge=, Bage= og Sylte=Bog" med undertitlen "Syv hundrede og ti anviisnings Regler indrettet for herskaber og fornemme familier, saavel som for alle og enhver især, hvorefter der kan tillaves saavel kostbare, som ordinære Retter, saa og hvorledes en deel have Frugter skal tørres og indsyltes, samt 52 regler om confiturer" af Marcus Looft, mesterkok i Itsehoe, og udgivet i København i 1772.

Nu blev det så. En dag hvor turen gik til København, faldt vores vej "tilfældigt" forbi antikvariatet der ligger bag Illum og endnu en spændende kogebog blev hjembragt.

Det er lidt tankevækkende at stå med en velbevaret, spændende og interessant bog tilbage fra 1772. Det er faktisk næsten 250 år siden denne bog blev erhvervet og brugt. Af specielle ting fra bogen kan nævnes at Kartofler stort set var ukendt på dette tidspunkt og omtales kun et enkelt sted med betegnelsen "Jord æbler". Modsat benyttes "Hollandsk sovs" der i mistænkelig grad ligner vore dages Hollandaisesauce flere gange. Vores traditionelle sylte er beskrevet som "Presse Sylte af  Svinehoveder". Opskriften på denne sylte  rummer kalvefødder til gelering, eddike, nelliker, peber, laurbærblade, løg, salt - ja stort set som vi i dag forestiller os at sylte skal tillaves. Også vores Creme brulee, Sprutbakkelse og Sneboller findes der anvisninge på i denne gamle bog.En sidste ting der skal nævnes er at marcipan indgår i meget bagværk. Ikke betegnet marcipan, men som mandeldej, men opskriften er uden tvivl marcipan.Jo en spændende kogebog er indlemmet i samlingen og der er ingen tvivl om at den vil blive læst i de kommende dage.

Det er dejligt når nogen viser interesse for vores samling - og ekstra dejligt når det så ender med at en eller flere gamle kogebøger føjes til vores i forvejen store samling af gamle kogebøger. "Kogebog for By og landhusholdninger" af Maria Rasmussen fra 1896 (femte oplag) er kommet ind i samlingen. Kogebog for By og landhusholdninger rummer bl.a. opskrift på Graa Ærter, Æggeboller, Limonadesuppe, Smørgrød og Franske Kyllinger. Alt sammen retter der ikke findes i det almindelige danske køkken mere, men som var engang. I kogebogen findes også en række beskrivelser og anvisninger på slagting, hjemmelavede pølser, ølbrygning og mejeribrug. Alt i alt en rigtig spændende "ny" gammel kogebog som vi er glade for at have fået tilføjet.

Nye kogebøger - vi er altid på jagt, og har en stille drøm om, at vores samling af gamle danske kogebøger, stadig kan vokse og rumme endnu flere spændende bøger. Her forleden dag, blev vi "begavet" med en stor stak kogebøger fra Pernille (det er ikke første gang vi får overdraget kogebøger herfra). Det er altid spændende - dels fordi kogebøger er spændende, og dels fordi det efterhånden er sjældent, at vi er heldige at finde noget vi ikke har i forvejen. Denne gang var vi heldige - hele 11 kogebøger som ikke findes i samlingen! En perle er jo Madam Jensens kogebog fra 1904. Navnet Jensen skaber straks associationer til den kendte frøken Jensens kogebog, men der er faktisk flere Jensen'er der har skrevet kogebøger, og denne har intet med den anden Jensen at gøre.

Vi er heldige! Flere har "begavet" os med diverse gamle og nyere kogebøger til vores liste. Hurra for det og hurra for de der har bidraget. På listen af ældre værker er tilføjet "Den erfarne vejleder" af J. P. Borg fra 1909, "Hus og Hjems Syltebog" af Henriette Bjerg fra 1935 og Lilla Deeleys "Engelsk Bagværk" fra 1936. Lidt nyere er "Hot Wok" af Carpenter og Sanderson, "Provence, maden, vinen og landskabet" af Lars Boesgaard, Mette Fugls "Fugls føde", "Passion for Pasta" af Antonio Carluccio og "Brøndums fiskekogebog" af Claus Christensen og Søren Wederkopp.

Se liste med vores kogebøger

Titel Forfatter Udgivet
100 dejlige opskrifter middag på under en 1/2 time Vanges, Birgitte 1997
100 dejlige opskrifter middag på under en 1/2 time Vanges, Birgitte 1997
100 desserter, store og små kager Quist, Elisabeth 1941
100 Frokostretter Quist, Elisabeth 1930
100 gode råd for husmødre til hjemmebagning Hansen, Marie 1916
100 opskrifter, Dit bedste brød- og bageleksikon Fugl, Sigrid 1994
100 Småretter til finere frokost og aftensbord Steen-Müller, Esther 1933
100 vidunderlige desserter Helles, Vibeke 1998
100 vidunderlige desserter Vanges, Birgitte 1998
200 frokostretter Bock, Otto 1933
200 menuer Hansen, Kristine 0
200 Middage Nietlispach, F. 1932
25 middage Lander, Lise 1973
250 store og små kager Eriksen, E. M. 1931
31 opskrifter Karolines køkken ? 1996
4 dages kuren Danbrot, Margaret 1990
50 forretter til hverdag og fest Andersen, Gerda 1954
50 skønne sommerbøffer Bloch, Hanne 1996
500 køkkentips Grabowski, Bolette 1986
515 tips til hjemmet Hjort, Per 1971
66 kager og hvordan man laver dem D. A. 1915
75 fristende fars-retter Bloch, Hanne 1995
Aktuelle kødretter Herløv-Møller, E. 1947
Aldrig mere slankekur Powter, Susan 1993
Alfas Dyrtidsbog Lauridsen, Magdalene 1915
Alfas kogebog Jensen, Eva 1925
Ali-Bab Gastronomisk håndbog Ali Bab 1981
Alice B. Toklas kogebog Kruse, Annabeth 1967
Alle nationers livretter Biehe, Paula 1935
Alle smaapigers kogebog ? 1855
Allernyeste Koge, bage og sylte samt slagte, røge.. Nielsen H. N. 1828
Alt om eksotiske frugter og grøntsager Barsewisch, Gisa 1984
Alt om løg Francis, Caroline 1982
Alt om æg og æg til alt ? 0
Alverdens drinks Klever, Ulrich 1986
Alverdens gryderetter Von der Recke, Gunhild 1985
Alverdens livretter Carrier, Robert 1963
Alverdens livretter Frankrig Grevinde Morphy 1936
Amerikansk mad på dansk Magnussen, D. 1935
Angående kulturmaver Bang, Jens 1965
Anretningsbog Nielsen, Frk. 1907
Anvis. til den rette fremgangsmåde v. tilvirkning af ost og Jensen P. C. 1874
Anvisning til at producere godt og meget smør Duncan 1863
Arab World cookbook Salah, Nahda 0
Arbejdsbog for bager- og konditorfagene ? 1986
Aromaterapi Lotus, Sumo 1986
Bag med glæde Oetker A/S 1957
Bag selv brød Klever, Eva og Ulrik 1986
Bage- og kogebog for hjemmet ? 1931
Bagebog Strunge, Anna 1937
Bagebog for unge husmødre Krasilnikoff. Marie 1934
Bagebogen Fugl, Sigrid 1983
Bagebogen Meta, Fru 1949
Bageopskrifter og desserter for hjemmene Hansen, S. 0
Bageri, koditor- og kagebog Winkle, Johs 0
Bagning Lund, Mary 1970
Bagt med marcipan og havens frugter ? 0
Bagværk Tardini, Ellis 1979
Barnemad Hølund, Ulla 1997
Basarens kogebog ? 0
Bedre børnemad Ek, Kajsa 1977
Berlingske køkkenkalender Herløv-Møller, E. 1954
Bevinget mad Grumme, Grethe 1969
Billedkogebogen Hüttemeier, Kirsten 1954
Billedkogebogen Tardini, Ellis 1973
Billig Fransk hverdagsmad Budtz, Hanne 1930
Billig mad med sjov Thyregod A. 1956
Bistro ? 0
Bo Bedres Bagebog Kaufmann, Lillian 1972
Bo Bedres Fremmed mad Kaufmann, Lillian 1972
Bo Bedres Kogebog Juel, Fritze 1972
Bocuse i Deres køken Grumme, Grethe 1983
Bogen om desserter Havemann, Lotte 1974
Bogen om forretter Haveman, Lotte 1975
Bogen om frikadeller og andre farsretter Havemann, Lotte 1983
Bogen om godt brød Havemann, Lotte 1974
Bogen om grill- og bålmad Havemann, Lotte 1977
Bogen om gryderetter Havemann, Lotte 1975
Bogen om grønsager Havemann, Lotte 1974
Bogen om hakket kød Havemann, Lotte 1975
Bogen om kager Havemann, Lotte 1976
Bogen om kartofler Haveman, Lotte 1982
Bogen om krydderurter i madlavningen Havemann, Lotte 1980
Bogen om krydderurter i madlavningen Havemna, Lotte 1980
Bogen om kyllinger Havemann, Lotte 1982
Bogen om lammekød Havemann, Lotte 1981
Bogen om madvarer ? 1982
Bogen om natmad, drinks og snacks Havemann, Lotte 1978
Bogen om rødt oksekød Havemann, Lotte 1973
Bogen om salater Havemann, Lotte 1973
Bogen om sild Havemann, Lotte 1973
Bogen om svinekød Havemann, Lotte 1974
Bogen om syltning Haveman, Lotte 1981
Bogen om vildtretter Havemann, Lotte 1980
Bord dæk dig ? 1983
Borddækning Lundstedt, Agnete 1946
Borddækning Mørk, Karen 1934
Borddækning Rohweder, Birthe 0
Bordets mysterier Petersen Arno P. 1946
Bordskik Andersen, Ellen 1971
Bov og bryst Grumme, Grethe 1983
Brug fryseren Waldo, Myra 1970
Brug og udnyttelse af Atlas køleskabe 139 Hüttemeier, Kirsten 0
Brugsanvisning og opskrifter - AEG elkomfurer ? 0
Brugsens slankebog Skovgaard-Petersen, Anne 1987
Brød Bogø, Jette mfl. 2006
Brød kager kræs Ringgaard, Ejner 1948
Brød og kager Andersen, Else 0
Brød og vand Jørgensen, Aage 1966
Brødbagebog Echert, A. 1983
Brøndums hotel, stedet og maden Jacobsen, Claus 2003
Småt og godt Paulsson, Berit 1999
Brøndums fiskekogebog Christensen, Claus 1995
Buddingbogen Erslev, Anna 1911
Børnemad på min måde Nycop, Margot 1974
Børnenes festmad Wilson, Anne 1999
Børnenes kogebog ? 1929
Børnenes kokkebog Søderquist, ¬ke 1970
Børnerenæring Brenøe, Kirsten 1971
Cajun køkkenet Wilson, Anne 1997
Chokolade Meyer Nielsen, Claus 1995
Chokolade Schiøtt, Paul 2008
Chokolade Van Tilburg, Irene 2001
Chokoladearbejde Hansen, Th. 1934
Citronsaftkuren Beyer, K. A. 1988
Conrads grill-bog Bjerre-Christensen, Conrad 1968
Conrads kogebog Bjerre-Christensen, Conrad 1967
Conrads køkkentøj Bjerre-Christensen, Conrad 1969
Conrans klassiske køkken Conran, Vicki og Terence 2004
Cranks grønne kogebog Cranks 1983
Christine Helsteds Større kogebog Helsted, Christine 1861
Creme Fraiche dressinger/sauce Karolines køkken ? 1996
Culinaria Italia Italienske specialiteter Piras Claudia 2000
Culinarisk Calender, Sommeren Jørgensen, Ejler 1966
Culinarisk Calender, Våren Jørgensen, Ejler 1966
Dagdrømmeren & Livsnyderen Kollerup Fabricius, Rachel 1999
Daglig mad til to Holch, Ingeborg 1924
Danmarks spiselige svampe Mundt, C. 1917
Dansk Skovgaard-Petersen, Anne 2004
Dansk køkken Werner, Agnes 1907
Dansk mad Grumme, Grethe 1963
Danske egnsretter ? 0
Danske egnsretter Westergård, Erik Koed 1988
Danske nationalretter Gansing, Gunhild 0
De 100 bedste desserter ? 1930
De bedste burgere Wilson, Anne 1997
De bedste fiskeretter Exner, Eva 1986
De bedste grillretter Rias-Bucher, Barbara 1986
De bedste kartoffelretter Von der Recke, Gunhild 1984
De bedste lammespecialiteter Von der recke, Gunhild 1985
De bedste osteretter Hofmann, Holger 1986
De bedste ovnretter Von der Recke, Gunhild 1986
De bedste saucer Blohm, Hanelore 1986
De fire årstider Efterår Lander, Lise 1978
De fire årstider Forår Lander, Lise 1978
De fire årstider Sommer Lander, Lise 1978
De fire årstider Vinter Lander, Lise 1978
De hundrede bedste pastaretter Seed, Diana 1987
Dejlig mad til 1 person ? 2002
Dejlige danske efterårsretter Bogø, Jette mfl. 2001
Dejlige fiskeretter ? 2003
Dejlige fiskeretter ? 2003
Dejlige fiskeretter fra Italien ? 2003
Dejlige forretter ? 2003
Dejlige italienske retter ? 2002
Dejlige middelhavsretter ? 2003
Dejlige orietalske retter ? 2003
Dejlige retter fra Frankrig ? 2003
Dejlige salater Haveman, Lotte 1971
Den bedste mad Herløv-Møller, E. 1951
Den blaa bagebog Tørsleff 1940
Den grønne syltebog Tørsleff 0
Den gule dessertbog Tørsleff 1940
Den gyldne kogebog Oest-Larsen, R. 1943
Den gyldne smørrebrødsbog Kristjansen, Milla 1949
Den hvide frokostbog Tørsleff 1940
Den ideelle værtinde Dickson, Peter 1953
Den Jødisk kogebog Melchior, M. 1982
Den klassiske køkkenskole Willian, Anne 1994
Den kongelige danske og i alle henseender til alle slags måd Looft, Marcus 1772
Den lille Hüttemeier Hüttemeier, Kirsten 1958
Den lille julebagebog ? 0
Den nye festbog Helles, Vibeke 1998
Den nye syltebog ? 0
Den originale Pizza- og Pastakogebog Kalenuik, Ron 1986
Den praktiske kogebog Pedersen, Marie 1934
Den skønne julemad Skovgård Petersen, Anne 2000
Den store asiatiske kogebog Brammer, Marylouise 1997
Den store bage- og kagebog Haveman, Lotte 1965
Den store bog om at holde hus Fode, Vibeke 1998
Den store bog om kanapeer og snacks ? 2000
Den store danske kogebog Bagger, Rigmor 1969
Den store dessertbog Stephen, Wendy 1998
Den store pastakogebog Magnussen, Mikala 1999
Den unge frues kogebog ? 1944
Dessert og bagebogen Bogø, Jette mfl. 1997
Desserter Bogø, Jette mfl. 2006
Desserter Eilertsen, Jens G. 1978
Desserter Hauberg-Lund, Borg 1970
Desserter Tardini, Ellis 1977
Desserter fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1982
Desserter fra eget køkken I Wennberg, G. L. 1955
Desserter fra eget køkken II Wennbert, G. L. 1960
Det bedste fra Karolines køkken ? 1972
Det daglige brød Atlung, Mary 0
Det Danske Køkken Grinderup, Carl 1888
Det Dansk-Franske køkken Gerricke, Søren 1978
Det er bar mad Oliver, Jamie 1999
Det glade køkken Blay, Charlotte 1971
Det gode bord Brandt, Mogens 1964
Det gode middelhavskøkken Grigson, Jane 1987
Det græske køkken Wilson, Anne 1997
Det indiske køkken Wilson, Anne 1997
Den skønne julemad ? 2000
Det komplette trin for trin madlavningskursus Weber, Luis 1994
Det moderne hjems kogebog Linde, Lis 1934
Det moderne køkken Freitag, J. 1910
Det nye franske køkken, kulinarisk slankemad Guerard, Michel 1978
Det nye snapseleksikon ? 0
Det salte med det søde Hurtigkarl, Jan 2005
Det økologiske køkken Rasmussen, A. 1994
Diabetes og hvad så Schersten, Bengt 1978
Diabetes og hvad så Shersten, Bengt 1978
Diæt- og sukkersygekogebog Maag, Vibeke 1968
Dr. Oetkers opskrifter Oetker, A. 0
Drinks til enhver anledning Christensen, Viggo 1980
Drinks-leksikon Tardini, Ellis 1987
Dybfrost i hjemmet Bagger, Rigmor 1980
Dyrtidskogebog Hindhede, M. 1915
Ecole culinare Sandager Birthe 2000
Efter teatertid Christiansen, Paul Erik 1972
Eksotisk mad Juel, Fritze 1968
El mad Andersen, Else Lasson 1954
Elevernes opt. fra Thoreby Husholdningsskole Saugman, J. 1895
Ellen Mangors Bagebog Mangor, Ellen 1925
Emma gad - vi gider ikke kogebog Plum, C. 1983
En duft af fransk køkken Montalvo, Sol D. 1966
En genvej til den nye mad ? 1979
En mad-glad hilsen fra Voss ? 0
En ordentlig mundfuld Levnedsmiddelstyrelsen 1989
Ernærings- og levnedsmiddelleksikon Lyhne, Niels 1988
Ernæringskundskab Andersen, Poul Erner 1986
Ernæringslære Eeg-Larsen, Nicolay 1971
Ernæringslære og diætetik Aalkjær, V. m.fl. 1972
Escoffiers store kogebog Escoffier, A. 1972
Et bedre liv Okholm, Lars 1984
Et bord i Provence Forbes, Leslie 1989
Et bord i Toscana Forbes, Leslie 1988
Et bord til fest Forbes, Leslie 1990
Et mosteris krønnike Andreasen, Dagmar 1984
Et ordentligt brød Berendt, Vivi 1986
Europas bedste mad Dedichen, Rona 1959
Fad og grydemad Andersen, Gerda 1970
Familiemad Brønnum Carlsen, Helle 2004
Fast food lav den selv Saabye, Nanna 1990
Femten at mødes om ? 2005
Femten julehits ? 2005
Femten slanke ? 2005
Fest af gode grunde Byrdal, Lis 1948
Fester & Gæster Bogø, Jette mfl. 1999
Festlig hverdagsmad Juel, Fritze 1970
Festmad for bogfolk/fattigrøve Lund, Rolf 1995
Fisk #2 ? 2007
Fisk & Skaldyr Bogø, Jette mfl. 2000
Fisk & Skaldyr Tardini, Ellis 1977
Fisk og skaldyr Juel, Fritze 1968
Fisk og skaldyr Jørgensen, Charlotte 1970
Fisk på 75 måder Bloch, Hanne 1981
Fisk på bordet Wivel, Kil 1979
Fiskeretter Herløv-Møller, E. 1941
Fjerkræ Eskildsen, Lotte 1969
Flittige hænders kogebog I ? 0
Flittige hænders kogebog II ? 1939
Fløde er fløde Karolines køkken ? 1996
Flødekager og desserter Madsen, Chr. 1953
Fondue og bordgrill Klever, Katrin og Ulrich 1986
Food portion size Crawley, Helen 1988
Forfatterne går til bords Kringelbach, Georg 1971
Forførerens kogebog Sheraton, Mimi 1966
Fornuftig madlavning og husbrug Asbjørnsen 1866
Forretter Juel, Fritze 1968
Forretter & frokostretter fra Brugsen Flensborg Thomsen, Hanne 1981
Fortæring efter næring- for ganen og øjet på Frederiksberg Esbech, Sven 1988
F-plan 2 Eyton, Audrey 1984
Fra doktorens køkken Falbe-Hansen, Nete 1971
Fra fremmede køkkener Wretmann, Tore 1967
Fra hummer a la carte til æg med caviar Bagger, Rigmor 1978
Fra min bedstemors køkken på Kreta Ramsing, Kyriaki 1988
Fransk hverdagsmad Juel, Fritze 1969
Fransk kogekunst Bjerre-Christensen, Conrad 1970
Fransk kogekunst opskrifter Bjerre-Christensen, Conrad 1970
Fransk køkken Kruse, Rigmor 1929
Fransk mad Pouplier, Annalise 1966
Fremads store kogebog Hüttemeier, Kirsten 1953
Friske fiskeretter Andersen, Gerda 1949
Friske torvetips m. Sven, Heino og Sten Henriksen, L. 1990
Friturestegte retter Juel, Fritze 1971
Frk. Jensens husholdningsbog Jensen 1940
Frk. Jensens Kogebog Jensen, 1906
Frk. Jensens Kogebog med syltebog Jensen 1930
Frk. Jensens Syltebog Jensen 1938
Frokostbogen Bogø, Jette mfl. 1997
Frokostbogen Fuglsang, Rita 1996
Frokostbogen Fuglsang, Rita 1996
Frokostbogen Quist, Elisabeth 0
Fromager og tærter Juel, Fritze 1969
Fru Hammers kogebog for store og mindre husholdninger Hammer, Fru 1867
Fru Magdalene Lauridsens dyrtidsbog 1917 Lauridsen, Magdalene 1917
Fru Nielsens kogebog Nielsen 1912
Fru Nimbs Kogebog Nimb, Fru 1900
Fru Nimbs syltebog Nimb. Fru 1896
Frugt Tardini, Ellis 1978
Frugt fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1979
Frugt og grøntbogen Lauridsen Magdalene 1913
Frugt- og grøntretter Nietlispach, F. 1936
Frugt- og grøntsagsbogen, 400 opskrifter ? 1950
Frugt til hverdag og fest 400 opskrifter Henriksen, J. D. 1950
Frysebogen Flensborg Thomsen, Hanne 1967
Fryseren tur retur Thøgersen, Bente 1975
Frøken Jensen, finesser ? 1908
Frøken Jensens Syltebog Bielefeldt, Helga 1938
Fugls føde Fugl, Mette 1996
Fuldstændig kogebog samt undervisning til at bage og sylte Fristrup, C. M. 1840
Føde Sundhed og økonomi Pedersen, Kaja 1939
Galle & Jessens Kogebog Galle & Jessen 1931
Gastronomi og gæster Hay Donna 1998
Giftfri grøntsager i have og køkken Segerros, Henning E. 1973
Giftfri madbog Gillberg, Marianne 1978
Gittes kogebog Steenberg, Anna 1957
Go mad til weekend og fest Høgh, Helle 1996
God gammeldags mad Bagger, Rigmor 1978
God livsappetit sund madglæde ? 1990
God mad Jørgensen, Gunhild 1961
God mad af ugens tilbud Lindberg, Ulla 1986
God mad for diabetikere Sahlen, Ulla 1960
God mad fra det gode køkken Hansen, Ove Verner 0
God mad i gryden Berendt, Vivi 1987
God mad let at lave Andersen, Inger Erner 1973
God mad med hakket kød Berendt, Vivi 1986
God mad med hvidløg Von der Recke, Gunhild 1987
God mad med krydderier Schunka, Antje 1986
God mad med løg Von der Recke, Gunhild 1986
God mad med mange grønsager Hansen, Lars Sonne 1994
God mad med mikroovn Saabye, Nanna 1991
God mad med ris Berendt, Vivi 1987
God mad med tomater Von der Recke, Gunhild 1987
God mad med trykkoger Saabye, Nanna 1981
God mad med yoghurt og kvark Brøckle, Isolde 1987
God mad nemt og hurtigt Berendt, Vivi 1987
God mad når fedtindholdet er for højt i blodet Broberg, Jonas 1979
God mad når vægten skal ned Gunnarsen 1979
God mad til 1 person Von Eichborn, Benita 1984
God mad til Mange Høgh, Helle 1993
God mad til mange 2 Bagger, Janne m.fl. 1999
Goda grytor Reutersward, Maud 1972
Godt med grønt Bagger, Janne 2000
Gourmet om god vin og festlig mad Bagger, Rigmor 1978
Grill mad Paulsen, Birthe 1957
Grill og fondue Juel, Fritze 1969
Grill- og Picnicbogen Bogø, Jette mfl. 1995
Grill under åben himmel Bogø, Jette mfl. 2003
Grill-mad Paulsen, Birthe 1957
Grillstegning og fondue Høeg-Larsen, Kirsten 1972
Gris Ramsted, Jørgen 1969
Gris med variationer Berendt, Vivi 1987
Grove grøntsager fra brugsen Skovgaard-Petersen, Anne 1986
Grydekogebogen Bagger, Rigmor 1968
Gryderetter Juel, Fritze 1969
Grøn gastrononomi Holt, Paul 1981
Grøn mad - lækker mad Gunnarsen-Jensen, Ruth 1978
Grøn og grov mad Rias-Bucher, Barbara 1987
Grønlandsk mad - overalt i Grønland ? 1964
Grønne køkken Bønner, nødder & linser Browns, Sarah 1988
Grønne køkken Pasta, pizza & pandekager Browns, Sarah 1988
Grønne køkken Supper & forretter Browns, Sarah 1988
Grønsager Tardini, Ellis 1976
Grønsager fra Brugsen Flensborg Thomsen, Hanne 1979
Grønt er godt for ganen Duncan, Ross Nini 1992
Grundkøkken Kirk, Nikolaj 2008
Grøntsagsmad Wulf, Hans Jørgen 1981
Guldkorn og nye kager Riis, Kai 0
Gyldendals blå kogebog Algren, Else 1964
Gyldendals store kogebog Leerhøy, Nina 1962
Gyldendals vinbog Clarke, Oz 1996
Gærbrød fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1978
Gæstemad fra brugsen Skovgaard-Petersen, Anne 1986
Gæster i hjemmet Constantin, E. 1919
Gør det let som Tusnelda Paludan, Else 1957
Gør det selv Lund, Mary 1971
Hakket kød Hare, Karen 1995
Hakket kød og fisk Skovgaard-Petersen, Anne 1995
Hakket kød på 75 måder Bloch, Hanne 1998
Halv råkost Mørk, Karen 1934
Hanne Holms orientalske hjørne Holm, Hanne 2003
Healthy Catering manual Robbins, Christopher 1989
Hedvig Catrines Kaagebog genoptryk 1998 Catrine, Hedvig 1763
Henkogning Herløv-Møller E. 1945
Herreretter for damer Butler, Carl 1975
Hirams kokbok Huldt, Marit 1965
Historisk kogebog det åbne ildsteds mad Boyhus Else-Marie 1976
Hjemmefremstillng af vin Erlandsen, Kjeld 1968
Hjemmefrysning Rolfs Shirley 0
Hjemmeslagtning Nevald, Margrethe 1947
Hjemmeslagtning og storkøb Nevald, Margrethe 1980
Hjemmetips & køkkenfiduser Kjærboe, Tove 0
Hjemmets kogebog Møller, Ingeborg 1919
Hjælp det er brændt på Bingham, Madeleine 1968
Honningkager og Brunekager Nielsen, I. K. 1934
Hors doeuvres Licht, Bette de Fine 1971
Hot Wok Carpenter, Hugh 1996
Hurtig mad fra kurven Christensen, Poul Erik 1975
Hurtig mad med mange grønts. Kræftens bekæmpelse ? 1995
Hurtig vegetarmad Abensur, Nadine 2002
Husholdning på landet Harekilde Petersen, Karen 1943
Husholdnings og kogebog Constantin, Fru 1927
Huske glemme bog Lethan, Jørgen 1972
Husligt arbejde Stoumann, Astrid 1947
Husmandskost for herremænd Bagger, Rigmor 1984
Husmoderens bog En praktisk håndbog Larsen, Emmy 1930
Husmoderens fiskeopskrifter Hansen, Arne E. 0
Husmoderens håndbog Werner, Agnes 1903
Husmoderens håndbog II Werner, Agnes 1906
Husmoderens kogebog ? 0
Husmoderens praktiske kogebog ? 0
Husmoderens rådgiver - bind 1 - Kogebog første del Nielsen, Mertz E. 1929
Husmoderens rådgiver III Nielsen, E. Mertz 0
Husmødrenes kogebog Rode, Edith 1952
Hva med kondien kalorius Njor, John 1973
Hvad er det vi spiser Sørensen, Grethe Rud 0
Hvad man skal spise Woldbye, Ellen 1928
Hvad skal jeg finde på til middag i dag Holm, Lotte 1972
Hvad skal vi bage Bræmme, Lise 1963
Hvad skal vi drikke Engelstoft, Jesper 1958
Hvad skal vi ha til middag Bræmme, Lise 1960
Hvad vil danskerne spise i fremtiden Helms, P. 1973
Hygiejne og mad Rasch, Charlotte 1988
Hüttemeiers Frokostretter, smørrebrød, natmad mm. Hüttemeier, Kirsten 1965
Hüttemeiers Livretter Hüttemeier, Kirsten 1964
Hængekøjekogebogen Jacobsen, Lisbeth 1993
Haandbog for hjemmet Jensen, Eva 1908
Haandbog i diætetik Faber, Arne 1933
Haandbog i diætmadlavning Kruger, Louise 1941
Haandbog i hotel- og restaurationsindustri Leospo, Louis 1925
I al beskedenhed Lind, Mogens 1947
Ide- kogebogen for den uerfarne kok Jensen, Sten Muff 0
Ikeas kogebog Butler, Carl 1980
Illustreret kogebog Spies, Ida 1928
Illustreret kogebog for by og land Adeler, Laura 1917
Indiens køkken Bogø, Jette mfl. 2000
Indmad på 100 måder Siesby, Birgit 1976
Indvandrerkøkken Nye danske spisevaner Nielson, Eja 1982
Internationale familie favoritter Kalenuik, Ron 1996
Is og desserter Wilson, Anne 1997
Italiensk Skovgaard-Petersen, Anne 2003
Italiensk kogekunst Bjerre-Christensen, Conrad 1969
Italiensk køkken Bogø, Jette mfl. 2002
Italiensk køkken David, Elisabeth 1979
Italiensk køkken Juel, Fritze 1968
Italienske egnsretter De Medeci, Lorenca 1992
Jacobsens billige slankemad Jacobsen, Søren 1975
Jeg elsker Cajun Petersen, Henning 1998
Jeg steger i rmertorpf Tardini, Ellis 1972
Jorden rundt med 80 retter Courtine, R. J. 1960
Jugoslavisk mad Nissen, Gunnar 1973
Julemad Nytårsknas Atlung, Mary 0
Julemad, knas, bagning Hüttemeier, Kirsten 1943
Kaffe & Kage Bogø, Jette mfl. 2001
Kaffe, te og kage fra ægypten og Tyrkiet Frevert, Louise 1991
Kagebog Drazin, Sandra L. 1995
Kagebogen Horten, Sofie 1911
Kager fra Brugsen Flensborg Thomsen, Hanne 1979
Kager fra eget køkken Wennberg, G. L. 1955
Kager og desserter Nietlispach, F. 1936
Kager og desserter Nietlispach, F. 1950
Kalkulation af levnedsmidler Skousbøl, Erling 1985
Kalkun & Kylling Bogø, Jette mfl. 1998
Kalv Slebsager, Astrid 1970
Kalv & Lam Tardini, Ellis 1978
Kammermad og hybelkost Christiansen, Poul Erik 1967
Kampen mod kalorierne Scheel, Esther 1959
Karolines køkken ? 1980
Karolines køkken 2 ? 1983
Karolines køkken 3 ? 1985
Karolines køkken 4 ? 1987
Karolines køkken 5 ? 1992
Karolines Køkken 6 ? 1995
Karolines Køkken 7 ? 1998
Karolines Køkken 8 ? 2001
Karolines køkkenskole ? 1995
Kartoffelbogen Bogø, Jette mfl. 1999
Kartofler på 100 måder JUEL-Brockdorff, Beagle 1996
Kartofler på 173 måder Horten, Sofie 1916
Kartokok, kortkasse ? 1955
Kemien bag gastronomien Pedersen, Thorvald 2002
Kenwood opskriftbog Thorn 0
Kinesisk køkken Bogø, Jette mfl. 2002
Kinesisk mad Emmery, R. 1965
Klassisk kinesisk kogebog So, Yan-kit 1984
Klassiske desserter Hare, Karen 1995
Klinisk ernæring Hessov, Ib 1985
Kog til forraad-lære og håndbog i henkogning af fødemidler Travn, Inge 0
Koge bog ældste danske genoptryk 1966 ? 1616
Koge- og bagebog for alle hjem Strunge, Anna 1927
Koge- og bagebog for alle hjem Strunge, M og A 1922
Koge og syltebog Stokholm, fru 1915
Koge, stege, grille fakta om svinekød Andersen, Grethe 1996
Kogebog Andersen, Else Overgaard 1945
Kogebog Bock, Otto 1934
Kogebog Husum, Anna 0
Kogebog for alle hjem Jensen, Eva 1915
Kogebog for alle hjem Thørrestrup, Benedicte 1908
Kogebog for By og landhusholdninger Rasmussen, Maria 1896
Kogebog for by- og landhusholdninger Thaarup, Sørine 1869
Kogebog for danske hjem Hjul, Helene 1934
Kogebog for den danske husmoder I Madsen, A. V. 1871
Kogebog for den danske husmoder II Madsen, A. V. 1872
Kogebog for en Faist, Fritz 1987
Kogebog for fattigrøve Lund, Rolf 1992
Kogebog for Grønland Hansen, Caia 1970
Kogebog for Land- og byhusholdninger indeholdende 560. Hasberg, Conradine 1857
Kogebog for mindre husholdninger Jørgensen, Georgine 1896
Kogebog for mindre husholdninger genoptryk 1980 Strandberg 1868
Kogebog for nutidshjem Agersted, Gunna 1955
Kogebog for små husholdninger Mangor 1842
Kogebog for små husholdninger Mangor, A. M. 1881
Kogebog for små husholdninger fortsættelse Mangor, A. M. 1881
Kogebog for større og mindre husholdninger på land og i by Stokholm, fru 1929
Kogebog for sukkersyge Nimb, Louise 1927
Kogebog for unge husmødre Skov, Marie 1929
Kogebog i krisetid Hopkins, A. 1982
Kogebog næstældste danske genoptryk Anna Weckerin 1648
Kogebog og opskrifter m. indskrænket fedt- smør og kødforbru Nimb, Henriette 1918
Kogebog på vers genoptryk 1972 Møller, J. L. 1830
Kogebog til camping Bogø, Jette mfl. 2005
Kogebog til madlavningskursus på universitetes hygiejne Inst ? 1939
Kogebogen for en og alle Bogø, Jette mfl. 1995
Kogekunstens teknik og finesser Oliver, R. 1967
Kogelærebog og praktisk kogebog Jørgensen, Chr. 1909
Kokken og grøntsagen ? 1996
Kokkens kneb Bækgaard, Pernille 1999
Kokkepigens gode råd Jennings, Jackson Day 1995
Koldt bord Fugl, Sigrid 1969
Koldt bord Nietlispach, F. 1931
Kom og spis hos os Persille, Fru 0
Kom og spis med Hüttemeier, Kirsten 1947
Konditorbogen Hansen, Otto 0
Konditori og hjemmebagning Petersen, Dorthea 1911
Konfekt og chokolade Wilson, Anne 1997
Konservering uden brug af kemiske tilsætningsstof. Voller, Anni 1986
Konserveringsteknik 1 Bøgh-Sørensen, Leif 1978
Kort og godt om Jacobsens slankekur Jacobsen, Søren 1971
Kortfattede afmagringsregler Christiansen, Johanne 1946
Kortfattet næringsmiddellære Steenberg, Johannes 1938
Kostens forandring Holm, Lotte 1991
Kostlære for ungdoms- og aftenskolen Dam, Folmer 1934
Kringelbachs postej-bog Kringelbach, George 1976
Kringelbachs salte- og røgebog Kringelbach, Georg 1973
Kromad er god mad ? 0
Kromad er god mad Andersen, Else 1965
Krydderier & kogekunst Bogø. Jette mfl. 1996
Krydderikogebogen Christjansen, Disa 1960
Krydderurtehaven på Knatten Borgen, Annemarta 1979
Kræs til gode venner Hüttemeier, Kirsten 1945
Kulinarisk ordbog Gytkiær, Ellen 1951
Kulinariske strejftog Wismann, Ingrid 0
Kunsten at tranchere ? 0
Kvik mad med konserves Wonsild, Karen 1957
Kylie Kwongs Køkken Kwong, Kylie 2003
Kylling med variationer Berendt, Vivi 1987
Kylling på 75 måder Bloch, Hanne 1998
Køb rigtigt ind hos slagteren Bagger, Rigmor 0
Købmandens leksikon Olufsen, Birthe 1960
Kød fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1978
Kød og flæsk Meilbo, Erik 1942
Kød som levnedsmiddel II Wismer Pedersen, J. 1975
Køkkenbog for unge piger Andersen, Inge Weinreich 1959
Køkkenbogen Astrup, Ellen 1967
Køkkenchefen Begtrup, Bodil M. 1963
Køkkenets gudinde Lawson, Nigella 2001
Køkkenkalenderen Herløv-Møller, E. 1954
Køkkenordbogen Graae, Gustav 1982
Køkkenskolen Supper Lie, Morten 1979
Køkkenskolen, Efterretter Lie, Morten 1979
Køkkenskolen, Forretter Lie, Morten 1979
Køkkenskolen, Frokostretter Lie, Morten 1979
Køkkenskolen, Hovedretter Lie, Morten 1979
Køkkenskolen, Kik i fremmede gryder Lie, Morten 1979
Køkkenskriveren Stokholm, Ebba 1980
Køkkenskriverens Tips- og opskriftssamling Nottridge, Rohda 1998
Køkkenteori og Kogebog til 101 skolekøkkenmiddage Nielsen, Birgitte Berg 1927
Lademanns madvareleksikon Lange, Helle 1980
Lav mad efter din blodtype DAdamo, Peter 2001
Lenotres dessert og kagebog Lenotre, Gaston 1978
Let kost, Diætetisk kogebog for patienter m. mave- tarmsygdo Faber, Erik E. 1929
Let mad Maizena-Compagniet 0
Let og lækker Hverdagsmad Frode, Vibeke 2005
Let sovsen Jensen Levnedsmiddelstyrelsen ? 1995
Levende brød af rent mel Grolin, Carsten 1973
Levende føde Nolfi, Kirstine 1946
Levnedsmiddelbogen Jul, Mogens 1946
Levnedsmiddelhygiejne Bertelsen, Grethe 1981
Levnedsmiddelkonservering Nielsen, Dorthe 1985
Levnedsmiddellære Levin Hansen, Hans 1979
Levninger, 100 forskellige retter af levniner Steen-Møller, Esther 1941
Livet er fedt Levnedsmiddelstyrelsen ? 1996
Livretter til hele året Bloch, Hanne 1996
Livretter, Ren vegetabilsk mad Nonboe, Elin m.fl. 1991
Lynmiddage Juel, Fritze 1968
Lækker mad for 1 eller 2 Gunnarsen-Jensen, Ruth 1959
Lækkerier Hüttemeier, Kirsten 1949
Lækre retter med svampe Bock, Otto 1933
Lærebog for kokke ? 1954
Lærebog for skolekøkkener Michelsen, Therese Stammer 1913
Lærebog for tjenere Jensen, Gunnar 1958
Lærebog i huslig økonomi for begyndere Blicher, Karen 1939
Læsernes bedste lagkager Bloch, Hanne 1996
Lørdag aften, Madopskrifter fra Berlingske Tidende Hannestad, Lene 1985
Macaronibogen Tørsleff 1962
Mad ? 1987
Mad Suhr, Ingeborg 1910
Mad ABC Knauer, Hennie 1952
Mad er ikke bare mad Hørlyck Karlsen, Hugo 1976
Mad er tusind ting Graae, Fritse 1941
Mad for diabetikere Bay, Rina 1991
Mad for diabetikere Sahlen, Ulla 1966
Mad for en Grumme, Grethe 1967
Mad for ingen penge Skovgaard-Petersen 2005
Mad for mænd Bjerre-Christensen, Conrad 1971
Mad for os Winkle, Edvard R. 1939
Mad for to Juel, Fritze 1970
Mad fra Brugsen Flensborg, Hanne 1981
Mad fra fjerne gryder Schrader, Vibeke 1996
Mad fra Japan Kosaki, Takayuki 1998
Mad fra TV køkkenet Tardini, Ellis 1964
Mad i en mørketid Biehe, Paula 1942
Mad i mikrobølgeovn Eriksson, Sonja 1987
Mad med krydderier fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1983
Mad med Mastermixer Holle, Karen 1954
Mad med Nigella Lawson, Nigella 2002
Mad med på tur, job & i skole Bogø, Jette mfl. 2003
Mad med øl Evald, Anders 2005
Mad og kvadrater Otto Mønsted A/S 1939
Mad og køkken Scheel, Esther 1939
Mad og mand imellem Mørk, Ebbe 1981
Mad og mekanik Tardini, Ellis 1964
Mad og minutter Tardini, Ellis 1965
Mad og mord Lyons, Ivan 1976
Mad og maader Hjort, Madam 1914
Mad og plan for den lille familie Sivertsen, Lilly 1971
Mad og spisevaner fra middelalderen Skaarup, Bi 1991
Mad på 5 sprog Kaufmann, Lillian 1976
Mad til børn med kræft Levnedsmiddelstyrelsen 1991
Mad til en eller to ? 1988
Mad til mange Klinte, Annelise 1968
Mad til søs Hemberg, Inga 1972
Mad uden kulhydrater Olaf-Hansen, Erik 1958
Mad uden tårer Algren, Else 1968
Mad, livsglæde og integration - for ældre indvandrere Bente Leed 2005
Mad, Mennesker, Meninger Price, John 1983
Mad, mund og menneske Iversen, Mogens 1970
Madame Pruniers fiskekogebog Prunier, md. 1982
Madbestråling - hvorfor det Toft, Jesper 1988
Madeksperten fortæller alt om kød Hüttemeier, Kirsten 1945
Madens råprodukter Dam, Folmer 1955
Mad-hemmeligheder fra 80 kendte dnske hjem Manicus, Xiane 1945
Madvarer fra A til Z Fortin, Jasques 2000
Magten og æden Gerogjedde 1956
Makrobiotik Dich, Ole 1970
Mamma mias livretter Grøndahl, Marianne 1989
Mamma mias pasta retter Grøndahl, Marianne 1990
Man tager Flittige hænders kogebog ? 1961
Mandemad og herreretter Tougaard, Inge 1993
Mandfolkemad Hüttemeier, Kirsten 1947
Marcipan Kropp, Wilh. 1937
Med en gammel dansk på väg Agrelin, Ove 1998
Med Irma i køkkenet ? 0
Med ost Karolines køkken ? 1996
Med støveklud og fejespaan Stoumann, Astrid 1944
Med tomat og parmesan Diethelm, Margrit 1955
Mejerihåndbogen Danske mejerier 1991
Mellemretter Constantin, E. 1919
Menuer til hverdag og fest 1 Pedersen, Grethe 1987
Menuer til hverdag og fest 2 Pedersen, Grethe 1987
Menuer til hverdag og fest 3 Pedersen, Grethe 1987
Menuer til hverdag og fest 4 Pedersen, Grethe 1987
Menuer til hverdag og fest 5 Pedersen, Grethe 1987
Mera prat om mad Bullen 0
Mesterkokkens bagebog Oest-Larsen, R. 1971
Mesterkokkens idebog Oest-Larsen, R. 1966
Mesterkokkens smørrebrødsbog Oest-Larsen, R. 1949
Mesterkokkens store kogebog Oest-Larsen, R. 1965
Metodik i praktisk madlavning Algreen, Else 1970
Middage til hverdag og fest Bang, Asta 1948
Middages sammensætning Dedichen, Herman 1966
Middagsbogen Bogø, Jette mfl. 1997
Middagsretter under 20 kr. Hjort-Petersen, Kirsten 1997
Middelhavsmad David, Elisabeth 1984
Mikrobiologi Lund, Aage 1966
Mikrobølgeovne Levnedsmiddelstyrelsen 1993
Min bedste opskrift Duckett, Isabel, Sandra 1995
Min kogebog Begtrup, Bodil M. 1972
Mine 100 bedste opskrifter - Ferieretter Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter - Fra fad og fryser Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter - Fra jul til påske Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter - Morgenmad Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter - Sund og slank Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter - Søndagsmiddage Giersing, Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter Italiensk mad Giersing,Mona 1982
Mine 100 bedste opskrifter rart i en fart Giersing, Mona 1981
Mine bedste opskrifter Hüttemeier, Kirsten 1996
Mine bedste supper Berendt, Vivi 1987
Mine egne opskrifter Gerricke, Søren 1990
Mine gryde- og ovnretter Scravenius, Annemarie 1971
Mine livretter Petersen, Arno 1943
Mine opskrifter Dedicchen, Hetna 1934
Mine søndagsmiddage Diderichsen, Hetna 1935
Mit eget køkken Defors, Regine 1990
Mit ernæringssystem Waerland, Are 1939
Mit køkken Bogø, Jette mfl. 2002
Mit køkken Meyland, Ellen Smith 1946
Mit liv med mad og mennesker Hüttemeier, Kirsten 1995
Moderne dybfrysning Onsgaard, Lone 1968
Moderne sukkersygekost, Koge- bage- og syltebog Bræstrup, Agnete 1951
Moderne syltning Tørsleff 0
Molekylær gastronomi Pedersen, Thorvald 2008
Mormors kogebog Jacobsen, Else Thue 1981
Mormors sommerkøkken Bloch, Hanne 1999
Mors mad Bang, Asta 1963
Morsom mad Woldbye Ellen 1927
Morsomme silderetter »stenius, Asta 1963
Munter komsammen i en rationeringstid Scheel, Esther 1941
Munter mad Bendz Henrik 1938
Munter mad for alle hjem Hüttemeier, Kirsten 1945
Muslimsk slagtning Halal kød Hjarnø, Jan 1992
Mysteriet om det tomme køleskab Brønnum Carlsen, Helle 1992
Møbler og mad Haslund, Ole 1935
Naturens køkkenhave Egholm, Bjarne 1982
Nedkoges til passende smag og konsistens Christensen, Claus 1995
Nem fransk mad Pellaprat, H.-P. 1971
Nem husholdning små råd og vink Scheel, Esther 1938
Nem mad for travle husmødre Gunnarsen-Jensen, Ruth 1957
Nem mad fra ovnen Helles, Vibeke 1999
Nem mad Kogebog for de enlige og for små hjem Constantin, Fru 1933
Nem mad med blenderen Bagger, Rigmor 1981
Nem mad med konserves Wandall, Merete 0
Nem og morsom bagning ? 0
Nem vegetarisk mad Ottosen, Carla 1933
Nemme desserter Juel, Fritze 1968
Nemme desserter Juel, Fritze 1968
Nemme gæstebud 2 Eilertsen, Ebbe 1971
Nemme kager Hüttemeier, Kirsten 1959
Nesas opskriftbog ? 1994
Noget om knive Grume, Grete 0
Nogle retter bliver til livretter Karolines køk. ? 1996
Nordafrikas køkken Bogø, Jette mfl. 2000
Nordisk bage- og konditorleksikon Boie, Georg 1948
Nordisk reformkost for sunde og syge Andersen, Elna Ragnar 1947
Nutidens og fremtidens køkken Escoffier, A. 1945
Nutidsmad Meyer, Carla 1931
Nutripoint Vartabedian, Roy 1990
Ny diætbog for fordøjelsessygdomme Begtrup, Erik 1933
Ny kogebog Hüttemeier, Kirsten 1989
Ny kogebog Werner, Agnes 1913
Ny kogebog. Vejledning for unge husmødre Drewes, Anna 1895
Ny og morsom selskabsmad Levin, Johan 1946
Ny og nem syltning Hüttemeier, Kirsten 1951
Nye kogebog genoptryk 1968 Jacobsen, C. 1815
Nye prøvede opskrifter Winkle, Edvard R. 1939
Nye syltebog, sylt uden sukker Hüttemeier, Kirsten 1944
Nærende, sund og billig mad for alle hjem White, E. G. 0
Når maden tager magten Heide, Kirstine 1997
Okse Christensen, Richard 1969
Okse- og kalvekød ? 1984
Oksekød Tardini, Ellis 1975
Oksekød er saft og kraft Bjerre-Christensen, Conrad 0
Oldemors kogebog samt bage- og syltebog ? 0
Olsen og Jeg - Om kærlighed og trøfler Jensen, Hugo 1962
Om aperitifs og cocktails ? 0
OMA tips og tricks ? 1996
Op i vægt Heimdal Andersen, Charlotte 1996
Opfindsomhed i en krisetid Susanne 1943
Opskrift til hjemmebagning Simonsen, Carl 0
Opskrifter og gastips ? 0
Opskrifter på Mad til en Statens husholdningsr 1982
Opskrifter til aktuel mad måned for måned Lampe, Agnete 1973
Opskrifter til deres el-køkken LK 0
Opskrifter til kage-bagning Strunge, Mariane 1916
Opskrifter til mange, kortkasse Klinte, Annelise 1968
Ost til alt Diethelm, Margrit 1957
Ostebogen Grumme, Grethe 1991
Ostehandelens leksikon Lindskov, Max 1961
Ovnmad Juel, Fritze 1968
Passion for pasta Carluccio, Antonio 2004
Pasta Alsen, Elke 1990
Pasta Skovgaard-Petersen, Anne 2004
Pasta Basta anderledes pastaretter Tholstrup, Tine 1988
Pastabogen al dente Bogø. Jette mfl. 1996
Pastavariationer Christl-Licosa, Marieluise 1986
Paul Bocuses Kogebog Bocuse, Paul 1977
Pier, postejer og pizzaer Høeg-Larsen, Kirsten 1982
Pizza Saabye, Nanna 1977
Pizza og Pie Christl-Licosa, Marieluise 1987
Plan i kosten Øgrim, Marit Eggen 1956
Planlægning af storkøkkener Nielsen, Birger 1990
Pletbogen Berg, Henrik 1980
Politikens madbog Algren, Else 1984
Politikens nye Kogebog Kaufmann, Lilian 1994
Politikens store bagebog Majgård, Anne 2006
PORCVS SVM Jeg et svin Christensen, Claus 1996
Praktisk husholdningsbog Soyer, P. J. 1933
Praktisk kogebog for enhver husholdning Dahl, Juliane 1855
Praktiske opskrifter paa bagværk, desserter .. Winkle Edv. R. 0
Prat om mad Bullen 1928
Prinsessernes kogebog ¬kerstrøm, Jenny 1935
Provence, vinen, maden og landskabet Boesgaard, Lars 2002
Prøvede, sikre og gode opskrifter Strunge, Marie og Anna 1916
Prøvede, sikre og gode opskrifter - kogning, slagtning, sylt Strunge, M. 1914
På jagt efter mad Corinna 1934
Raffinerede ovnretter Mathiasen Ellen 0
Rationel ernæring og Madlavning Ottesen, Johannes 1908
Rejs med vinkortet Buchwald, Gunnar 1969
Rent fra A til Hjelmkilde, Bente 2002
Rigmor Baggers bedste desserter Bagger, Rigmor 1968
Rigtig ernæring gennem rigtig kost Widhe, Tore 1967
Rigtig kost for sukkersyge Danielsen, Edith 1973
Rigtig mad Lauterbach, Erwin 1990
Rigtige oste starter med Ø Enna, Kille 0
Rikkes raske retter Hagenberg, Rikke 0
Ris & Pasta Tardini, Ellis 1978
Roger Verges Kogebog Verges, R. 1981
Romersk vellevned, Grøn gastronomi fra Compo dei fiori Birgitte, Hanne 1998
Royal kogebog Schønberg-Erken, Henriette 1924
Rumford nye bagebog ? 0
Røgning af fisk Rehbronn, Edmund 1984
Raa syltning Carlsen, Ellen 1938
Råd til mad Mørk, Ebbe 1983
Råkost Smith, Gudrun 1926
Raakost en praktisk vejledning Smitt, Gudrun 1926
Raakostbogen Vøldan, Stefan 1935
Råsyltning Mørk, Karen 1944
Raasyltning og Raakost Mørk, Karen 1939
Saftfaste og råkostkuren Schmidt, Grethe 1985
Salat er sagen Grumme, Grethe 1983
Salater Skovgaard-Petersen, Anne 2004
Salater Wolter, Annette 1986
Salater og kolde retter Wandall, Merete 1958
Selskaber Licht, Bette de Fine 1971
Simpelthen thai Kjølbye, Jane 1997
Sjov dåsemad Juel, Fritze 1969
Sjov mad i en trist tid Petersen, Karen Overgård 1945
Skaldyr Algren, Else 1976
Skolekøkkenbog for de ældste klasser Guld, Inger Marie 1956
Skolekøkkenbog for yngste klasse Guld, Inger Marie 1957
Skolepigernes praktiske Husgerning Gjaldbæk, Nanna 1925
Skovfogedens fiskeretter Mørk, Troels Trier 1985
Skønne danske sommerretter Bogø, Jette mfl. 2001
Slaggerig mad Skoog, Gun 1979
Slagterbogen Aabye, J. S. 1953
Slagterens kogebog Olufsen, Birthe 1961
Slagterens nye kogebog Grønlund, Yvonne 0
Slank uden kulhydrater Hertz, Niels 2004
Slank uden sult Olaf-Hansen, Erik 1958
Slank, Sund og glad Schmidt, Grethe 1973
Slankebog 2 Pyramideplanen Skovgaard Petersen, Anne 1989
Slankekost fra Karolines køkken ? 0
Slankeretter Tardini, Ellis 1976
Smør er det naturligste til madl.Karolines køkken ? 1996
Smørrebrød Mørk, Karen 1939
Smørrebrød og koldt bord Bang, Asta 1946
Smørrebrødsproduktion Rosenkrands, Gurli 1988
Små fester - Glade gæster Byrdal, Lis 1935
Små serveringer Bogø, Jette mfl. 2006
Småkagebogen Møller, Carl m.fl. 1947
Småretter Juel, Fritze 1970
Småretter & Salater Tardini, Ellis 1975
Snacks og fast food Wilson, Anne 1997
Snapseleksikon ? 0
Sol i køkkenet Siesby, Birgit 1990
Sommer i køkkenet Bogø, Jette mfl. 2004
Sommer mad David, Elisabeth 1980
Sommerdesserter Berendt, Vivi 1986
Sommerkok Mad i ferien Kristensen, Lis Vibeke 1986
Sommerkylling på 50 måder Thanning, Karen 1995
South Beach kogebogen Agatston, Arthur 2005
Spansk og Portugisisk kogekunst Tardini, Ellis 1969
Spar penge køb rigtigt ind Bagger, Rigmor 0
Sparemad Scheel, Esther 1940
Specialiteter Levin, Johan 1931
Spejder Kogebog Rasmussen, Bent 1924
Spis af hjertens lyst Rovsing, Lise 1988
Spis brød til FDB ? 1995
Spis dem smuk Gaylord Hauser, Benjamin 1941
Spis dig i form Diamond, Harvey & Marilyn 1987
Spis godt og billigt i Paris Brandt, Mogens 1959
Spis på Fransk Pirou?, Susi 1986
Spis på Græsk Vossiniotis, Adelheid 1984
Spis på Indisk Reimenschneider-Isaacs, Aruna 1987
Spis på Italiensk Christl-Licosa, Marieluise 1985
Spis på Italiensk Corti, Luisa 1955
Spis på Kinesisk Ja Chong-Sung, Chong 1984
Spis på Mexicansk Nichols, Lourdes 1986
Spis på Provencalsk Piroue, Susi 1986
Spis sundt Keldal, Inge 1975
Spis sundt året rundt Hunt, Rachel 1990
Spis sødt uden sukker Bjerre-Christensen, Conrad 0
Spis, drik og være slank Lundberg, Knud 1967
Spise med Price Price, John 1973
Spændende mad fra hele verden Havemann, Lotte 1974
Stegt og kogt i Danmarks oldtid Ramskou Thorkild 1974
Stor kogebog for større og mindre husholdninger Schønberg-Erken, Henriette 1946
Store og små fester året rundt Stårup, Marianne 1971
Storkøkkenproduktion Levnedsmiddelstyrelsen 1986
Studier over alkohol Larsen, Joshua E. 1928
Sund mad Juel, fritze 1972
Sund mad Thomsen, Nora 1968
Sund mad I Wok Kuo Huey, Jen 1993
Sund mad skaber sunde hjem Thomsen, Nora 1956
Sund og slank Hessel, Lasse 1974
Sund og slank Hessel, Lasse 1974
Sund og slank med suppe Biilmann, Grace 1991
Sundt og grønt nr. 2 Pagh, Knud 0
Sundt og lækkert Bogø, Jette mfl. 2001
Suppe Bogø, Jette mfl. 2003
Supper Juel, Fritze 1968
Supper & Saucer Tardini, Ellis 1976
Supper og saucer Jøgensen, Ejler 1971
Sur - gær & bagemidler Nilsen-Jensen, P. 0
Susannes opskriftbog elmix Christiansen, Herdis 0
Sushi Kazato, Masayoshi 2008
Sushi Okamoto, Masami 1999
Svinekød Tardini, Ellis 1977
Sydøstasiatiske specialiteter Mowe Roisalinde 2000
Syltebog for små husholdninger fortsættelse Mangor, A. M. 1881
Syltning Tardini, Ellis 1980
Syltning og kr Scheel, Esther 1940
Syltning uden sukker Mørk, Karen 1943
Syrnede mælkeprodukter i madlavningen Karolines køkken ? 1998
Syv slags kager varieret på 500 måder Herløv-Møller, E. 1950
Sæsonmiddage af grøntsager, råkost og varme retter Andersen Elna Regner 1943
Søde sager Carlsen, Helle Brøndum 1998
Sødt og surt Engelstoft, Jesper 1959
Sødt og surt - en syltebog Müller, Veronika 1986
Sødt, Konfekt og søde sager Bogø, Jette mfl. 2002
Sølvskeen ? 2007
Sønderho kro, Maden og stedet Sørensen, Birgith 2005
Sørens søde sager Gerricke, Søren 1980
Sådan laver vi mad Gorm & Cleo 1971
Tapas & snacks Bogø, Jette mfl. 2006
T-faktor diæten Katahan, Martin 1989
The gourmets cookbook Magyar, Elek 1970
Tidens takt og tone Wolf, Inge 1993
Til bords med Monet Joyses, Claire 1993
Til brunch Bogø, Jette mfl. 2005
Til hverdag Høgh, Helle 1996
Til weekend og fest Thanning, Karen 1996
Tilberedning af levnedsmidler Levnedsmiddelstyrelsen 1986
Tre i en Hurtigkarl, Jan 2005
Trods alt klarer vi den Madoptimisten 1945
Troisgros kogebog Troisgros, J. 1979
Tørkager og rørekager Madsen, Chr. 1952
Uddrag af Fru Rødels samlede opskrifter Jensen, A. G. 1923
Udskæring og tilberedning af svinekød ? 1999
Ung mad fra brugsen Thomsen, Hanne Flensborg 1985
Vegetarens kogebog Ehrenreich 1975
Vegetariansk kogebog Houmøller-Jensen, Anna 0
Vegetarbogen ? 0
Vegetarisk kogebog Hansen, Elisabeth 0
Vegetarisk madlavning og raa salater Henriksen, M. 0
Vegetarisk kogebog Ottosen, Carla 1934
Vegetarisk kogebog Shaw, George Bernhard 1972
Vegetarisk kogebog for enhver husholdning Ottosen, Carla 1926
Vegetarisk pastakogebog Maxwell, Sarah 1998
Vegetarkøkkenet Elliot, Rose 1998
Vejen til bordet Root, Waverley 1980
Vejl. i henkogning med Holmegaards henkogningsglas ? 0
Velkommen venner Byrdal, Lis 1945
Venus i køkkenet Bey, Pilaf 1968
Vi bager Thomsen, Fl. Hanne 1960
Vi laver fin mad Engelstoft, Jesper 1960
Vi laver mad Engelstoft, Jesper 1965
Vi laver mad med krydderier Lange, Bodil 1965
Vildt - og mere til Bogø, Jette mfl. 1998
Vildt og fjerkræ Tardini, Ellis 1976
Vildt og lam Rosted, Arne 1970
Vildt og tilbehør Juel, Fritze 1968
Vinen dertil Bogø, Jette mfl. 2005
Vinsmagningens abc Torstenson, Lars 2000
Vintermad Stårup, Marianne 1982
Vinterretter Halsley, Key 1998
Vor tids husmoder ? 0
Vore fødemidler Dam, Folmer 1935
Vore fødevarer Sørensen, Grethe Rud 1981
Vort lands kogebog Thor Jørgensen, A. M. 1944
Vær god ved ham så længe de har ham Lundberg, Knud 1959
Vært og gæster Hilborg, Johan F. 1945
Weekendmad Skovgaard-Petersen, Anne 2004
Whisky kogebogen La Cour, Tage 1971
Wok Bogø, Jette mfl. 1999
Wok kogebogen Huey Jen, Kuo 1991
Ym Cha og asiatiske specialiteter Wilson, Anne 1997
Æg & Ost Tardini, Ellis 1976
Æg og grønt Rindom, Sonja 1970
Æg og ost fra brugsen Skovgaard-Petersen, Anne 1987
Øjeblikkets syltebog Constantin, Fru 1917
Økologi i maden Lundstrøm, Ulla 1996
Økonoma Praktisk vejledning i økonomisk husførelse Musanna 1906
Økonomaforeningens opskriftssamling ? 1989
Øl til Bogø, Jette mfl. 2005
Ønskeretter Hurwitz, Lise mf. 1963
Østrig- Ungarsk kogekunst Tardini, Ellis 1969
Oetker opskrifter Oetker A/S 1951
Årets desserter Danisco 1995
Fedtfattige retter Hawkins, Kathryn 2001
100 Vinter, jul, nytår Opskrifter ? 2004
Chokoladeeventyret Frederiksberg Chokolade 2004
Lyn Andersens Grillbog Andersen, Lynn 2001
Lette og sunde retter Andersen, Ninna 0
De 100 bedste opskrifter Fedtfattige retter Doeser, Linda 2004
Is og iskolde drikke Bogø, Jette mfl. 2003
Spændende mad i mikroovn Palmqvist, Susanne 1999
Opskriften på julehygge Øtker A/S 0
Brødguiden Ekman, Anne-Marie 0
Brød- og kagebagning, Praktisk anvisning Nielsen, K. R. 1884
Ide-mad Wærn, Edel 1891
Vi spiser indisk ? 0
Vegetabilsk gruppemad Drejø Ø-lejre 1981
Værd at vide ? 1972
Den store bagebog 2 Øtker A/S 2009
Den store fødselsdagsbagebog Øtker A/S 2009
Gastronomisk grundbog Peterson, James 2000
Gelato sorbet and ice cream Petersen-Schepleton, Elsa 1997
Dansk smørebrød Lotz, Inge 1993
Tærtebogen Saabye, Nanna 1991
Ventesimo Giovanni Volpi 2008
Sundt og grønt nr. 1 Pagh, Knud 0
Din mad - din medicin Lavarde, Thora 1977
Sommermad Draznin, Sandra Leigh 2006
Vintermad Draznin, Sandra Leigh 2005
Is weekendlækkerier Tee, Susanna 2006
En bid af sydhavsøerne Plenge, Nethe 2008
Madpakken Bühlmann, Rene 1992
Finere kagepynt Ahnstrøm, Svend 2006
Festkager Sørensen, Gert 1997
Undgå fedt i de daglige indkøb, Slanketabel Rosenvinge Skov, Annebeth 1996
Græsk mad på danske borde Styhr Petersen, Vibeke 1985
Syv slags kager Olsson, Britta 1985
Sådan spiser vi på Gerlev III Kristoffersen, Benedikte 1989
Sådan spiser vi på Gerlev II Kristoffersen, Benedikte 1989
Lækker mad uden kulhydrater Hvidtfeldt, Inger 2003
Æg - 100 opskrifter Saabye, Nanna 1987
Kinesisk kogekunst Brabrand, Hanne 1982
Tærter, Quicher og andet godt Teitge, Ines 1993
Grønne Wokreter Ilies, Angelika 1994
Italiens mad og vin Kampmann, Ulla 1991
Mikroovnskogebogen Sahlen, Kerstin 2001
Lille gris hva nu Tougaard, Inge 1988
God mad fra ovn og fad Saabye, Nanna 1982
God mad med kartofler Tvedten Sviu, Solveig 1979
Frysetøj og syltetøj Rønnow, Anna 1982
Smagsdommerne Lunding, Carsten 2007
Menus store bagebog Lange, Helle 1987
Spændende mad fra middelhavslandene Miller, Norma 1989
Fiberkogebogen Leach, Alison 1989
Lækre og fedtfattige saucer og dressinger Sheasby, Anne 1994
Vietnamesisk kogebog Hsiung, Deh-Ta 1997
Kunsten at være huslig Møller, Ingeborg 1924
Manden bag komfuret Høfft, Per 1975
Slank med superfood Hanson, Lene 2010
El-mad med 300 opskrifter Andersen, Else Lasson 0
Elkøkken bog ? 0
Til bords Kaufmann, Lillian 1983
Madame Maigrets kogebog Courtine, Robert J. 1975
Året rundt med torvedrengene Svend, Sten og Heino 1991
Brunch Skovdal, Jacob og Inge 2010
Brødbogen Høeg-Larsen, Kirsten 1982
Mange slags brød Dørge, Bodil 1972
Livsglad mad ? 1995
Chokoladekager Öhrn, Maria 2003
Guffeekspressen Broome, Elisabeth 2002
Tidens tand Brunsted, Birgitte 1991
Ide mad Wærn, Esther 1981
Værd at vide ? 1972
The Sopranos familiekogebog Rucker, Allan 2003
Pot og pande med det tyrkiske køkken Års, Bodil 2000
Kogebog for små kokke Collister, Linda 2003
Ælle, bælle frikadelle Plum, Camilla 1997
Spis sundt året rundt Hunt, Rachel 1990
Mad er en smagssag Okking, Jens 2000
Forelsket i det søde liv Blomsterbjerg, Merete 2000
Gourmet ekspressen Harriot, Ainsley 2001
Mere sund mad i wok Andersen, Lynn 1996
Den store vegetarkogebog Sundquist, Inga-Britt 1986
Himmelsk godt med buffeter Bäckström, Lotta 2009
Den skaldede kok, Mad med saft og kraft Olsen 2005
Moderne mamma ? 2010
Heiberg, helt enkelt Heiberg, Morten 2002
Da økologi var hverdagskost Michaelsen, Karsten Kjer 2007
Noma Redzepi, Rene 2010
Den lille frysebog Bergh, Frants 1951
Maizena opskrifter Braae, Karen 0
Cranks desserter ? 1988
Husholdningsbog, en anvisning for unge koner Roested-Schmidt, M. 1843
Kogebog for større og mindre husholdninger Berg, Emilie 1885
Den lille kogebog ? 1868
Kogebog for hudmødre af bondestanden Hansen, Dorthea 1875
Madam Jensens kogebog Jensen 1903
Diæthåndbog for kokke Schmidt, Karl-Otto 2001
Den store julebagebog Amo 2011
Den store bagebog 3 Amo 2010
Nyt på kagefadet Herløv-Møller, E. 1954
88 bageopskrifter Frellsen, Thora 1933
Rigmor Baggers bagebog Bagger, Rigmor 1968
Fru Jøeks bagebog Jøek, Gerda 1945
At bage er en glæde Oetker 0
Hjemmets konditorbog Damm, A 1902
Dansk bagebog Klitteng, C. L. 1915
Møller og bagerbogen Pitzner, Johs. 1933
Hjemmebagt Holch, Ingeborg 1934
Brødbogen Høeg-Larsen, Ingeborg 1973
Bagebog-konditorbog Winkle, Johannes 1941
Sparebagebog Fru Martha 0
Nye marcipanfigurer Van Laere, Carel 1956
141 kogeopskrifer på ferskvandsfisk Jacobsen, S. Chr. 0
Jomfru Jensens opskrifter Jensen, Karoline 1980
Fra den gamle slagtergaard Koblauch, H. I. 1954
Macarons, Cupcakes, Popcakes Öhrn, Maria 2012
Mad du har godt af Matten, Glen 2010
Bitz din sundhed Bitz, Christian 2012
Verdens bedste kur Bitz, Christian 2012
Fantastiske kager Bellefontaine, Jacqueline 2008
Café-retter Friis-Mikkelsen, Jan 1998
Sundhedens alfa og omega Horneman Thielcke, Anne Grete 2003
Danmarks bedste frikadeller Draznin, Sandra Leigh 2010
Dr. Atkins hurtige og nemme kogebog Atkins 1997
En bid af Danmark ? 2005
Mad ? 2002
Spisetid ? 1999
Lademanns salatbog Müller, Veronika 1984
Lademanns brødbagebog Eckert, Anneliese 1983
Bo bedres gæstekogebog ? 1976
Alle kvinner baker Wahl, Molla 1953
99 soups Lajos, Mari 1989
Grøn fest Sandquist-Bolin, Britt 1981
Fondue kogebogen Elsner, Leo 1973
De rigtige julegodter Holm, Sven ?
Farmacevtens juleknas Holm, Sven 1944
Bønner og ærter Hansell, Sigurd 1976
Om smørrebrød jeg ved. . . Davidsen, Ida 1998
Back to basic, Fra sild til rucola Bækgaard, Pernille 2000